Velkommen til en utsøkt og elegant middags-opplevelse

Velkommen til en utsøkt og elegant middags-opplevelse på ilo. Bli med oss på en gastronomisk reise utenom det vanlige i raffinerte omgivelser i Stavangers nye høyhus.

Start ditt kulinariske eventyr med et fristende utvalg av forretter som pirrer ganen. Med alt fra delikate salater til smaksrik sjømat er våre forretter designet for å vekke smaksløkene og sette tonen for ekstraordinære opplevelser.

Nyt essensen av våre kokkers ekspertise med et variert utvalg av eksentriske hovedretter. Med både satt dagens tre-retters meny og à la carte kan vi garantere en nydelig middag for enhver smak. Vi kan by på alt fra fisk og sjømat, kjøtt og vegetariske alternativer og lover at våre lekre hovedretter vil tilfredstille enhver gane.

Avslutt din gourmet-reise med våre dekadente desserter. Kos deg med et utvalg av søte godbiter som runder av din matopplevelse på beste vis.

Berik din kveld med våre kuraterte vinanbefalinger, nøye valgt for å komplementere hver rett og løfte ditt måltid.

Reserver din neste middag i dag og unn deg en eksklusiv kulinarisk matopplevelse i Stavangers nye høyhus. Vi på ilo café lover deg en elegant og uforglemmelig opplevelse.

Hver fredag og lørdag fra 17.00 - 23.00
(kjøkkenet stenger 22.00)


Ta kontakt dersom din reservasjon gjelder mer enn 8 personer

Stavangers nye mathus

Bak Café ilo finner du Karl Erik Pallesen fra Fisketorget og Siggi Ragnarsson fra Matboden. ilo skal, sammen med Restaurant Seid og personalrestauranten sørge for at høybygget i Knud Holms gate blir Stavangers nye mathus. I K8-bygget vil det finnens noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom.
Okei, Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll. Men han har alltid mange gode ideer, får folk med seg og får satt i gang prosessene. Siggi på sin side vet hvordan han gjennomfører prosessene. Denne islandske vikingen er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Begge har dessuten en umettelig lidenskap og et endeløst engasjement for god mat og gode ingredienser. Her er med andre ord alle grunnsteinene for et godt samarbeid på plass.
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk her!