Om oss

Bli kjent med ilo Café og Restaurant -
Sunn mat og god kaffe

I februar 2024 åpnet ilo café & Restaurant dørene i Knud Holms gate 8. Hos oss kan du ta livet med ro og virkelig nyte maten, eller ta med deg en rykende fersk baristakaffe og sandwich i hånden.

Sett deg ned og slapp av med våre deilige retter, enten du er på vei hjem fra jobb eller ønsker en pause fra hverdagen. Opplev atmosfæren av en storbykafé midt i hjertet av Stavanger.

Hos oss finner du mat fra alle verdenshjørner og sunne, gode retter står i fokus på ilo. Selv om rettene henter impulser fra hele verden, reiser vi ikke lenger enn nødvendig for å få tak i ingrediensene. På ilo brenner vi for å løfte frem råvarene og produsentene i regionen – og Rogaland er en skattkiste av råvarer.

Åpningstider

Mandag til Torsdag
Lunsj fra 11:00
07:30 - 18:00
Fredag
Lunsj fra 11:00. Middag fra 17:00 (kjøkkenet stenger  22:00)
07:30 - 23:00
Lørdag
Med boblelunsj fra 11:00 - 17:00 og middag fra 17:00 - 23:00 (kjøkkenet stenger 22:00)
11:00 - 23:00
Søndag
Bottomlessbrunsj fra 12:00, siste bord bestilling 17:00.
12:00 - 17:00

ilo Cafe & Restaurant serverer spennende retter laget av kortreiste råvarer, midt i hjertet av Stavanger. Perfekt for lunsj, brunsj, middag eller selskap.

Bli kjent med menneskene bak ilo Café & Restaurant i Stavangers nye mathus

Bak ilo café finner du Karl Erik Pallesen fra Fisketorget og Siggi Ragnarsson fra Matboden. ilo café skal, sammen med Seid og personalrestauranten sørge for at høyhuset I Knud Holms gate blir Stavangers nye mathus. I K8-bygget vil det finnes det noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom.

Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll, men han har alltid mange gode ideer, får folk med seg og får satt i gang prosesser. Siggi på sin side vet hvordan han gjennomfører prosessene. Denne islandske vikingen er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Begge har dessuten en umettelig lidenskap og et endeløst engasjement for god mat og gode ingredienser. Her er med andre ord alle grunnsteinene for et godt samarbeid på plass.