Velkommen til en nydelig lunsj!

Begi deg ut på en kulinarisk reise med våre herlige lunsjtilbud, hvor hver rett er laget med lidenskap og designet for å løfte din matopplevelse

Nyt en meny full av friske, sesongbaserte ingredienser. Vi tilbyr alt fra innbydende salater og lune sandwicher til smakfulle varme retter. Vår lunsj byr på spennende smaker i hver bit.

Slapp av i den varme og innbydende atmosfæren i ilo cafè. Vår koselige setting skaper den perfekte rammen for en avslappet lunsj med flere eller dersom du nyter et stille øyeblikk alene.

Våre søte tilbud er den perfekte avslutningen på et tilfredsstillende måltid. Vi kan by på nydelige kaker fra menyen og i vår disk finner du frisk frukt, bugnende bakverk og andre spennende fristelser.

Kom innom ilo café og la oss skjemme deg bort med en kulinarisk reise som gir deg et lite friminutt fra hverdagens gjøremål - du fortjener det.

Mandag til fredag fra 11.00

(Siste bordreservasjon 17.00)

Ta kontakt dersom din reservasjon gjelder mer enn 8 personer

Stavangers nye mathus

Bak Café ilo finner du Karl Erik Pallesen fra Fisketorget og Siggi Ragnarsson fra Matboden. ilo skal, sammen med Restaurant Seid og personalrestauranten sørge for at høybygget i Knud Holms gate blir Stavangers nye mathus. I K8-bygget vil det finnens noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom.
Okei, Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll. Men han har alltid mange gode ideer, får folk med seg og får satt i gang prosessene. Siggi på sin side vet hvordan han gjennomfører prosessene. Denne islandske vikingen er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Begge har dessuten en umettelig lidenskap og et endeløst engasjement for god mat og gode ingredienser. Her er med andre ord alle grunnsteinene for et godt samarbeid på plass.
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk her!