Velkommen til en boblende lunsj-opplevelse

Unn deg en deilig lunsj med eksklusive bobler i byens mest sprudlende atmosfære.

Unn deg en deilig lunsj med eksklusive bobler i byens mest sprudlende atmosfære. Vår boblelunsj er en feiring av smaker ledsaget av den herlige perlende følelsen som vil løfte din ettermiddag til nye høyder.

Begi deg ut på en gastronomisk reise med en spesialdesignet meny som inneholder et utvalg av gourmetretter. Fra saftige forretter til lekre hovedretter og fristende desserter, er vår boblelunsj en fest for sansene som lover å friste smaksløkene dine.

Kompletter din lunsj med et utvalg av nydelige bobler.

Fra frisk prosecco til elegant champagne er våre nøye utvalgte bobler den perfekte følgesvennen til denne kulinariske opplevelsen.

Enten det er en avslappet lunsj med venner, et viktig møte eller en helt spesiell feiring, tilfører vår boblelunsj en touch av eleganse og glede til enhver anledning. Sikre deg din boblelunsj på ilo café i dag og gled deg til en boblende opplevelse midt i hjertet av Stavanger.

Hver lørdag fra 11.00 - 15.00

Ta kontakt dersom din reservasjon gjelder mer enn 8 personer.

Stavangers nye mathus

Bak Café ilo finner du Karl Erik Pallesen fra Fisketorget og Siggi Ragnarsson fra Matboden. ilo skal, sammen med Restaurant Seid og personalrestauranten sørge for at høybygget i Knud Holms gate blir Stavangers nye mathus. I K8-bygget vil det finnens noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom.
Okei, Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll. Men han har alltid mange gode ideer, får folk med seg og får satt i gang prosessene. Siggi på sin side vet hvordan han gjennomfører prosessene. Denne islandske vikingen er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Begge har dessuten en umettelig lidenskap og et endeløst engasjement for god mat og gode ingredienser. Her er med andre ord alle grunnsteinene for et godt samarbeid på plass.
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk her!