Velkommen til Afternoon Tea!

Nyt den tidløse sjarmen på ilo, hvor hver slurk og bit er en feiring av eleganse og smak. Vår nøye kuraterte Afternoon Tea-opplevelse er en herlig blanding av tradisjon og innovasjon, satt i den urbane atmosfæren av vårt nye mathus.

Unn deg en avslappende ettermiddag fylt med nydelige smaker og førsteklasses te.

Vår Afternoon Tea-meny inneholder et utvalg av nybakte scones, delikate fingermat-sandwicher og et utvalg av deilige søtsaker, alle nøye laget for å pirre smaksløkene dine.

Vårt omfattende utvalg av håndplukkede te-blandinger spenner fra Mariage Frères fra Paris til TWG i Singapore og er valgt for å komplementere smakene av våre delikate godbiter. Vårt kunnskapsrike personale står klare til å guide deg gjennom denne kulinariske reisen.

Slapp av og drøm deg bort i den raffinerte atmosfæren på ilo café. Den elegante dekoren gir den perfekte rammen for en avslappet ettermiddag, enten alene eller i godt selskap.

Reserver din Afternoon Tea i dag og unn deg en eksklusiv kulinarisk opplevelse i Stavangers nye høyhus. Enten du er en te-entusiast eller bare søker et øyeblikk av ro, lover vi på ilo café deg en uforglemmelig opplevelse.

Hver søndag fra 13.00-18.00

(siste bordreservasjon er 16.30)

Traditional Afternoon Tea      575,-

(servert med en kanne av din foretrukne te)


High Tea      695,-

(servert med en kanne av din foretrukne te og et glass med bobler)

(Price will change from 11th march)

Ta kontakt dersom din reservasjon gjelder flere enn 8 personer.

Stavangers nye mathus

Bak Café ilo finner du Karl Erik Pallesen fra Fisketorget og Siggi Ragnarsson fra Matboden. ilo skal, sammen med Restaurant Seid og personalrestauranten sørge for at høybygget i Knud Holms gate blir Stavangers nye mathus. I K8-bygget vil det finnens noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom.
Okei, Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll. Men han har alltid mange gode ideer, får folk med seg og får satt i gang prosessene. Siggi på sin side vet hvordan han gjennomfører prosessene. Denne islandske vikingen er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Begge har dessuten en umettelig lidenskap og et endeløst engasjement for god mat og gode ingredienser. Her er med andre ord alle grunnsteinene for et godt samarbeid på plass.
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk her!